Υπηρεσίες

Ξεναγηθείτε στη γκάμα υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε...

ΑΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑνακαίνιση

Ανακαίνιση Ανελκυστήρων

 


"Σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό, οι εγκατεστημένοι ανελκυστήρες υποχρεούνται να εναρμονιστούν με τα νέα πρότυπα ασφάλειας ώστε να αδειοδοτηθούν".


 

Η νέα αυτή εξέλιξη, δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες ασανσέρ να αναβαθμίσουν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα τους, όσον αφορά τη λειτουργία, αλλά και το αισθητικό μέρος αυτής.

Πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, η εταιρεία προτείνει καινοτόμες λύσεις για την απόκτηση ενός λειτουργικού, ασφαλούς, αλλά και όμορφου ανελκυστήρα, χωρίς τα περιττά έξοδα που απαιτεί η αντικατάσταση του με έναν καινούριο.

  


 

Υπηρεσία "Three to Go" στην ανακαίνιση, με την εγγύηση ΑΝΟΔΟΣ! 

 

01


Τηλεφώνησε και κέρδισε!!

 


Κλήση στην εταιρεία και εκδήλωση ενδιαφέροντος.  Επισκεπτόμαστε το χώρο σας και συντάσουμε έκθεση ελλείψεων που απαιτείται να αποκατασταθούν ώστε να αδειοδοτηθεί ο ανελκυστήρας, εντελώς δωρεάν. Έτσι απαλάσεστε από το κόστος που ζητούν οι ιδιωτικές εταιρείες για την ίδια εργασία. Είναι 100% εγγυημένο! Δοκιμάστε το!  

02


Επέλεξε!

 


Σε συνεργασία μαζί μας, επιλέγετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα του θαλάμου, των θυρών και των κομβιοδόχων (πάνελ χειρισμού), μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και πρωτότυπων υλικών.

03

03


Υπόγραψε!

 


Η ΑΝΟΔΟΣ, ολοκληρώνει τον τεχνικό φάκελο, πιστοποιεί την εγκατάσταση και σας αποστέλλει τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα του ανελκυστήρα προς υπογραφή. Εν συνεχεία, αναλαμβάνουμε εμείς την πρωτοκόλληση του φακέλου σας στη Δημοτική αρχή που ανήκει η εγκατάσταση για να ολοκληρωθεί η αδειοδότησή του.

 

Η αναβάθμιση θαλάμου, αποτελεί μια πάγια απαίτηση των καταναλωτών, αφού είναι το κομμάτι του ανελκυστήρα με το οποίο έρχονται σε καθημερινή επαφή.

  • Η πλήρης αντικατάσταση του, αποτελεί μια ριζική λύση, το αποτέλεσμα της οποίας είναι ένας ολοκαίνουριος θάλαμος, σύγχρονου design και αισθητικής που αλλάζει τελείως την εικόνα του μέσου που σας μεταφέρει. Η συνεργασία μας με τις πρωτοπόρες εταιρείες κατασκευής θαλάμων ανελκυστήρων, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υλικών και συνθέσεων καμπίνας, ικανοποιώντας κάθε αισθητική απαίτηση.

  • Στις περιπτώσεις όπου το κόστος μια πλήρους αντικατάστασης θαλάμου είναι απαγορευτικό, η εταιρεία μας έχει να προτείνει λύσεις όπου με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να ανανεώσετε αισθητά την εικόνα της παλαιά σας καμπίνας. Με τη χρησιμοποίηση ανοξείδωτων επιφανειών σε καίρια σημεία του θαλάμου αναβαθμίζουμε αισθητά το υπάρχον design, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουμε τυχόν παλιές φθορές της υπάρχουσας φορμάικας. Παράλληλα, αντικαθιστούμε το παλαιό δάπεδο με νέο που φέρει κεραμικό πλακάκι, καθώς επίσης και τον υπάρχοντα φωτισμό με ανοξείδωτο πάνελ φωτισμού spot.

Άμεση επικοινωνία

Δώστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας!

Τι προσφέρουμε;

01 Συντηρούμε ανελκυστήρες κάθε είδους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές...

02 Ανακαινίζουμε τον παλιό σας ανελκυστήρα σε συμφωνία με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές...

03 Εγκαθιστούμε νέους ανελκυστήρες προσώπων, φορτίων, ΑΜΕΑ, αναβατόρια ικανοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια...

Επικοινωνία


Τηλέφωνο(+30) 210 7750175

Fax(+30) 210 7789759

e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔιεύθυνσηΙασ. Μαράτου 49,  Ζωγράφου