Υπηρεσίες

Ξεναγηθείτε στη γκάμα υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε...

ΑΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΟ νέος μου θάλαμος

Ο νέος μου θάλαμος

 

 


"Ο καινούργιος θάλαμος, αποτελεί μια πάγια απαίτηση των καταναλωτών, αφού είναι το κομμάτι του ανελκυστήρα με το οποίο έρχονται σε καθημερινή επαφή"


 

Η συνεργασία μας με τις πρωτοπόρες εταιρείες κατασκευής θαλάμων ανελκυστήρων, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υλικών και συνθέσεων καμπίνας, ικανοποιώντας κάθε αισθητική απαίτηση.

 

 

 

 


 

Στις περιπτώσεις όπου το κόστος μια πλήρους αντικατάστασης θαλάμου είναι απαγορευτικό, η εταιρεία μας έχει να προτείνει λύσεις όπου με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να ανανεώσετε αισθητά την εικόνα της παλαιά σας καμπίνας. Με τη χρησιμοποίηση ανοξείδωτων επιφανειών σε καίρια σημεία του θαλάμου αναβαθμίζουμε αισθητά το υπάρχον design, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουμε τυχόν παλιές φθορές της υπάρχουσας φορμάικας. Παράλληλα, αντικαθιστούμε το παλαιό δάπεδο με νέο που φέρει κεραμικό πλακάκι, καθώς επίσης και τον υπάρχοντα φωτισμό με ανοξείδωτο πάνελ φωτισμού spot.

 


 

Άμεση επικοινωνία

Δώστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας!

Τι προσφέρουμε;

01 Συντηρούμε ανελκυστήρες κάθε είδους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές...

02 Ανακαινίζουμε τον παλιό σας ανελκυστήρα σε συμφωνία με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές...

03 Εγκαθιστούμε νέους ανελκυστήρες προσώπων, φορτίων, ΑΜΕΑ, αναβατόρια ικανοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια...

Επικοινωνία


Τηλέφωνο(+30) 210 7750175

Fax(+30) 210 7789759

e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔιεύθυνσηΙασ. Μαράτου 49,  Ζωγράφου